Over ons

 • Kleine & complexe schade
 • Alle merken, alle verzekeraars
 • Gratis vervangend vervoer
 • BOVAG erkend & garantie
Schade melden

Over ons

Autoschade Verweij is sinds 1973 het schadeherstelbedrijf van Gorredijk en omstreken. Een grote complexe schade of een klein deukje, schade aan jouw auto of bedrijfswagen wordt snel en vakkundig gerepareerd. Terwijl wij jouw auto weer als nieuw maken, rij jij in een van onze leenauto’s en handelen wij de schade af met jouw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn bewust duurzaam en een erkend BOVAG-schadeherstelbedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel aan alle automerken. We werken voor particulieren en bedrijven, leasemaatschappijen, merkdealers en garagebedrijven. Sinds 1 januari 2021 zijn we partner van Autoschade Grou. Hierdoor zijn we lid van Schadeherstel Friesland en maken onderdeel uit van het Friese dealernetwerk Haaima Hylkema met merken als Peugeot, Opel, Suzuki en Nissan.

Ons bedrijfspand vind je aan De Kalkovens 6 in Gorredijk. We beschikken over een moderne werkplaats met de nieuwste gereedschappen en apparatuur. Beschikken over eigen leenauto’s (vervangend vervoer), een eigen Haal- & Brengservice (autoambulance) en een flinke dosis inzet om jou iedere dag weer met plezier van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit en certificering

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom zijn wij aangesloten bij een aantal organisaties die ons kwaliteitsniveau, betrouwbaarheid en veiligheid controleren.

Zo zijn wij aangesloten bij:

 • Schadeherstel Friesland
 • BOVAG
 • Groen gedaan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Autoschade Verweij draagt een steentje bij om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Wij proberen bewust het milieu zoveel mogelijk te ontzien door afval te minimaliseren, afval te scheiden, laten beschadigde onderdelen zoveel mogelijke recyclen en gaan efficiënt om met energieverbruik. Zo leveren wij een bijdrage aan het geluk van mensen, zorgen voor de natuur en een gezonde economie. Om die reden zijn we ook aangesloten bij Stichting Duurzaam. Groengedaan!

Corona

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Wij zijn erop ingesteld om samen het coronavirus maximaal onder controle te houden. Wij attenderen iedereen op de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Ook houden we ons als schadeherstelbedrijf aan deze gestelde maatregelen.

Het coronavirus onder controle houden, doen we samen.

De Rijksoverheid heeft heldere instructies opgesteld onder de naam 'Veilig en gezond wonen en werken'. Deze instructie geeft aan welke maatregelen er in Nederland gelden en wat de juiste manier is om met deze maatregelen om te gaan.

Vragen over het coronavirus?

Op de website van de Nederlandse Rijksoverheid kun je alle informatie vinden over het coronavirus.

 • Kleine & complexe schade
 • Alle merken, alle verzekeraars
 • Gratis vervangend vervoer
 • BOVAG erkend & garantie
0513 – 46 25 08 verweij@autoschadegrou.nl

Ja, ik wil mijn
schade aanmelden.