Onze expertise

  • Kleine & complexe schade
  • Alle merken, alle verzekeraars
  • Gratis vervangend vervoer
  • BOVAG erkend & garantie
Schade melden

Autoschade?

Heb je schade aan je auto of bedrijfswagen en je voertuig kan nog rijden, kom dan direct met je voertuig bij ons langs. We taxeren de schade voor je, maken foto’s en overleggen eventueel met de verzekeraar of schade-expert. Iedere schade begint met het uitlezen van foutcodes en wieluitlijning. Dat geeft een goed beeld van de impact van de schade, wat er aan de hand is en om goed te kunnen calculeren. Tevens is het belangrijk om te voorkomen dat er na de reparatie een fout code ontstaat die niet veroorzaakt is door de schade of door de door de uitgevoerde reparaties. Dan plannen we jouw auto in voor herstel en bestellen onderdelen. Als je vervangend vervoer wilt, wordt dat ook direct voor je geregeld.

Demontage & herstel

Als je voertuig bij ons is gaan we het deel van jouw auto of bedrijfswagen waar de schade zit demonteren en checken op schade die pas bij demontage aan het licht komt. Dan starten we met herstel. Dit doen we efficiënt zodat opvolgende werkzaamheden ook logisch en vlot verlopen.

Voorbewerking & spuitwerk

In deze stap gaan we aan de slag met het uitdeuken, schuren en plamuren. Na het aanbrengen van de grondlaag wordt de exacte kleur aangemaakt en alle onderdelen gespoten. Een laatste laklaag zorgt voor bescherming en een schitterend eindresultaat.

Montage & controle

Nieuwe onderdelen zijn binnen, andere delen hersteld en gespoten en we gaan carrosseriedelen weer monteren. Eventuele mechanische en elektronische componenten plaatsen we terug en activeren we weer. Met een korte proefrit checken we of alles goed op zijn plek zit en naar behoren functioneert. Als dat allemaal goed is maken we je auto van binnen en buiten schoon en staat ze stralend voor je klaar.

Oplevering

Je krijgt van ons een telefoontje en je kunt je auto of bedrijfswagen komen ophalen. Wij leggen je kort uit wat er allemaal gedaan is aan jouw voertuig. Dan rij je weer huiswaarts in je eigen auto of bedrijfswagen die weer als nieuw is.

  • Kleine & complexe schade
  • Alle merken, alle verzekeraars
  • Gratis vervangend vervoer
  • BOVAG erkend & garantie
0513 – 46 25 08 verweij@autoschadegrou.nl

Ja, ik wil mijn
schade aanmelden.